loading

content_img01.jpg

Хайстер БГ ООД е ексклузивен представител на Hyster  за България от началото на октомври 2016 г. Работата по промотиране на марката започва по-рано през годината. Фирмата ще предлага само нова техника от цялата гама на Hyster – електрически колички, транспортьори, стакери, ордерпикери, ричтраци, VNA машини, влекачи, 3 и 4 опорни електрокари, газо и мотокари, както  и пълната гама тежкотоварна техника.

Основата на Хайстер-БГ ООД е групата СТАМ (СТАМ ЛТД е новото име и  запазена търговска марка на СТОРАКТ БГ), която застава с цялата си мощ зад гърба на новия дистрибутор и ще се бори за баланс на пазара. Специалистите, които работят по продажбите на машините, са с 15 години стаж в тази област.

Специално внимание е обърнато на сервиза, който ще бъде гръбнакът на фирмата. В момента той се състои от 12 сервизни инженери, които са висококвалифицирани, като са преминали специално обучение в заводите на Hyster в Европа. Екипите са оборудвани с необходимия брой сервизни коли, и покриват цялата територия на страната, с готовност да реагират при всеки сигнал.

 iso_veritas_certificate-hyster_bg.pngiso_veritas_certificate-hyster_en.png