loading

HYSTER® поставя нови стандарти в складовите  операции, складирайки палета на височина в тесни работни коридори.

Работещи при най-големите височини, с отлична стабилност, видимост, маневреност и контрол, изцяло новия рич трак е проектиран с характерните белези за качество на Hyster: здрави, иновативни, надеждни и ефективни.

Гамата рич траци на Hyster  предлага разнообразие от седем модела, от 1.4 до 2.5 тона, с избор от четири дължини на шасито, както и повече опции, за  да отговарят на нуждите на всяко изискване на вътре складовите операции.

От модела R1.4 с товароподемност 1400 кг, до модела R2.5 с товаро подемност  до 2500 кг, тези електрокари могат да отговарят на всяко специфично приложение.. Предлагат се два варианта на мачтовата система – стандартна и усилена. Иновативни контролери и електромотори, всеки модел е изключително ергономичен , за максимален комфорт на оператора.

Рич траците за тесни работни коридори на Hyster позволяват на операторите да складират палети в ограничени пространства с възможност за избор на 180 ° / 360 ° радиус на задвижващото колело. Тези енергийно ефективни модели имат намалена консумация на енергия, който не влияе на производителността.

  • Хайстер сервизи

    Изберете от най-широката гама материали и съоръжения за обработка на пазара, които ще отговорятна специфичните нужди на вашата работа.