loading

Електрически палетни стакери HYSTER® за ефективно използване на складови пространства.

Цялата гама на стакери Hyster е проектирана, за да бъде енергийно ефективна, високо производителна, комфортна и с ниски експлоатационни разходи при товаро разтоварна дейност в складовите пространства.

Всички те са с ергономичен дизайн с цел постигане на максимална продуктивност на оператора когато складира стоки на ниски до средни височини.

Ръчно водимите стакери са подходящи за работа в интензивни условия и ограничени пространства. Изключително здрави и с мощно ускорение.

Моделит S1.5, стакер с платформа комбинира висока маневреност с ниски оперативни разходи. Някои от другите модели също се предлагат с падаща палтформа и предпазни рамки. Подходящи за товаро разтоварна дейност и складиране на товари на ниски до средно високи стелажи, както и по товарни рампи.

Палетните стакери с водач на борда са изключително подходящи при товаро разтоварни дейности, складиране и транспортиране на товари на дълги разстояния. Мощни електромотори предоставят плавно ускорение и оптимална скорост. 

  • Хайстер сервизи

    Изберете от най-широката гама материали и съоръжения за обработка на пазара, които ще отговорятна специфичните нужди на вашата работа.