loading

Износващи се части- части и аксесоари 

В случай на спешна нужда от резервни части, Hyster знае отговора.

Докато клиентите се фокусират върху ежедневните си дейности, местните дистрибутори  на Hyster, се занимават с обслужването на карите. Дилърите на Hyster откриват, поръчват  и доставят оригинални Hyster® резервни части за карите,  локалните сервизни техници асистират  за оптимизиране на работата и производителността на машината.

  •   Hyster® Parts Programme е удобен и ценово конкурентен източник за доставка на резервни части и компоненти.
  •   Местният Hyster дистрибутор предлага пълна гама оригинални резервни части за Hyster оборудването, но също така и за кари на други производители, чрез програмата Hyster® UNISOURCE™ Programme.

Обучените сервизни техници са на разположение за експертен съвет, за да предложат оптималния продукт за конкретните нужди.

Локалните дистрибутори  на Hyster имат 24/7 достъп до  онлайн платформа за информация и идентификация на резервни части, складова наличност на резервни части, генерирани поръчки, настоящ статус на поръчките.

Бързо и качествено обслужване от базираният в Холандия, Европейски Център, който доставя резервни части на дистрибуторите в Европа. По-голямата част от заявените компоненти и части са доставени в рамките на следващия работен ден. 

Обадете се днес на +359 2 9555 498 за да попитате за нужните части.