loading

За перфектна хигиена в хранителната индустрия

Main Image

Публикация на Интер Експо Център от 29.10.2018 г.

За трета поредна година групата от фирми STAMH  ще бъде изложител на международното изложение за месо и месни продукти  МЕСОМАНИЯ 2018.

Акцентът тази година ще  бъдат  подопочистващите машини на EUREKA с метални шасита изработени изцяло от неръждаема стомана и устойчиви на корозия, които са изключително подходящи за хранително вкусовата промишленост. Компанията ще наблегне и на индустриалните прахосмукачки от RGS, които могат да намерят приложение в почистване на фурни и пекарни за хлебарската и сладкарската индустрия. STAMH предлага и фолиращи машини за палети, хоризонтални фолиращи машини и машини за лепене на кутии на PKG, като акцента тази година ще е мобилната фолираща машина Motion.

Устойчивите складови решения

СТАМ ЛТД ООД е създадена през 1998 г. с основен предмет на услуги - проектиране, доставка, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на всички видове складови системи. В продължение на години компанията създава най-модерните решения за складово съхранение, които са лесни за използване и водят до ефективност на разходите..

Ще представим палетни стелажи – Conventional, Drive-in, Light Bi Blok и Fami, който са особено подходящи за хранително вкусовата промишленост, защото са устойчиви на корозия.

СТАМ-ТЕХ ООД е специализирана в предлагането на професионална и индустриална почистваща техника и технологии във всички сфери на икономиката и промишлеността. Всички машини са изключително лесни за управление и техническо обслужване, а здравината и дългият им живот ги правят идеалната инвестиция.

Задвижване на бързи обороти

ХАЙСТЕР- БГ ООД е ексклузивен представител на Hyster за България от началото на октомври 2016 г. Фирмата предлага само нова техника от цялата гама на Hyster – електрически колички, транспортьори, стакери, ордерпикери, рийчтраци, VNA машини, влекачи, 3 и 4 опорни електрокари, газо и мотокари, както  и пълната гама тежкотоварна техника.

Наред с базовите модели, предлаганите машини ще бъдат съобразени с хранително вкусовата промишленост и ще се предлагат с подходящите за това аксесоари. Фирмата ще представи 3 опорен електрокар, който се е наложил като надеждна и икономична машина. Наред с това ще бъде показан и стакер, който е здрав и пъргав, компактен и мощен, специално проектиран за товаро разтоварна дейност, особено в ограничени складови пространства. Практичната и удобна електрическа количка, както и всички модели на транспалетни колички.

Ще можете да се уверите в качеството на машините и складовите системи, както и да ги тествате на място в зала 2, щанд D15 и С15,